Diensten

WAT KAN IVA IMMOBILIËN VOOR U BETEKENEN?

Over IVA IMMOBILIEN... Een blik op enkele decennia ervaring

Reeds Decennia lang een vertrouwde waarde!

IVA Immobiliën vindt zijn oorsprong terug in 1988 en vormt al jaren een vaste waarde in de streek, zowel voor nieuwbouwprojecten als voor bestaande woongelegenheden. Zonder valse bescheidenheid durven wij beweren dat wij deze erkenning te danken hebben aan ons professionalisme, dienstbetoon en hoofdzakelijk aan onze menselijke aanpak. Elk dossier wordt door ons grondig opgevolgd, met discretie behandeld en begeleid.

Verhuur: Méér dan enkel een kandidaat-huurder zoeken

Als eigenaar, heeft u graag een loyale en betrouwbare huurder, die uw investering waardig is. Daarom zetten wij alles in het werk om u een zo volledig mogelijk dossier naar voor te kunnen schuiven over een kandidaat-huurder. Ook na ondertekening van de huurovereenkomst, blijven wij het eerste aanspreekpunt voor communicatie tussen de huurder en verhuurder. Wij zorgen m.a.w. voor een begeleiding bij de zoektocht naar een geschikte huurder tot de overhandiging van de sleutels en ver daarbuiten.

Een heldere kijk op elke zaak is een must.

Als verkopers een schatting wensen, heeft elke partij er alle belang bij dat er een eerlijke en correcte prijs gehanteerd wordt. Onze ervaring heeft ons ook geleerd dat eigenaars die overwegen om hun eigendom in verkoop te brengen, onze eerlijke waardebepaling meer en meer waarderen. Het IVA-team doet niet mee aan "overschatting" om toch maar een pand in verkoop te brengen.

Nieuwbouwprojecten kennen voor ons geen problemen

Dankzij onze technische kennis, eigen realisaties, en verkoop van grote nieuwbouwprojecten, kent ook dit segment van het vastgoed voor ons geen geheimen! Nét daarom, hameren wij op een goede kopersbegeleiding te voorzien binnen dit proces! Voor ons eindigt onze opdracht dus niet bij de ondertekening van de verkoopsovereenkomst …

Verkopen/Verhuren

Wij zijn misschien op zoek naar wat u heeft!

U heeft een onroerend goed die u graag wenst te verhuren of verkopen? Aarzel niet om ons te contacteren zodat wij ons actieplan, vrijblijvend, kunnen toelichten om uw pand zo efficiënt en snel mogelijk te verkopen of verhuren!

Waarom IVA?

 • Enthousiast en dynamisch team
 • Dienstverlening op maat
 • Professionalisme doch menselijke aanpak
 • Discretie Publiciteit via verschillende kanalen
 • Grote visibiiteit van uw pand door de uiterst commerciële ligging van het kantoor
 • Begeleide bezichtigingen
 • Grondige opvolging
 • Grondige screening van kandidaat-huurders
 • Opmaak van duidelijke en volledige overeenkomsten
 • Verkoop- en verhuurdossier van A-Z Begeleiding bij de notaris bij verkoop
 • Overhandiging van de sleutels en opvolging, bij verhuur